Listen Singapore Ria FM - 89.7 FM Radio Online

Tuesday, April 19, 2011

ini tidak adiL... ini tidak adiL... bagi aku.kaki.rayau

another post mengarut lagi kali ni dari haku~~...hikhikhik.. aku skrg sudah tukar time table... dulu bersungguh2 g Lab... dgn BFF.. pagieeyyyyyyy da bangon... da siap.. KENAPE? sbb nk g Lab!

pastuu... sumthing happen in between... aku da muler buat schedule aku.. nk balik umah aku balik... nk dtg lab aku dtg... nk ajak BFF g skali.. aku ajak.. klau xde mood aku tinggal jerk!!! ahaahha~

n then.. owh wait... but NOW!... aku rajennnnnn giler kowt mai Lab!... tp tp tp bukan opis hour.. aku mai after solat isyak untiLL solat subuh... amacam? mengancam x?? wikikiki~ banyak memory tuuuu balik lmbat2.. sok aku da bis study... mesti tingat2 sket kesah silam lampau haku ni...

tp aku bukan laaa BRANI cap harimau... aku sekadar BERANI CAPCIKEN jerk!!! aku mai Lab smpi subuh tuh ade peneman aku!!! membe killer aku... dier pown ade problem time table lari pecut~ ahahah...

eh? aper plak keytan tajuk aku ngan story aku ni kn??... ahahah~ alah! kasi laaaa aku buat topik LARI TAJUK ape salah nye .. ye x?... hekhekhek... ekceli mmg mcm xde kaitan... tp biler aku da menaip2 ni.. ade jugak ke-kaitan-nye nnt~ ahahah...

ekceli tu salah satu rangkap dlm lagu Yuna-Penakut tuuuu~ ahahaha... mase aku br jer masok lab... mulerkn ari anda dgn gossip2 duluuu~ ahahah... tp membe aku si-maimon ni bley plak... dier on lappy dier.. kuar lagu ni... aku nk tegelak jugak dgr chorus lagu ni...(muler2 tu xtaw ape yuna ckp).. tp biler membe aku siap nyanyi dgn lirik yg tepat(nada cik maimon laaa).. aku tros tegelak... sbb mcm lagu KILING pown ader jugak... hekhekhek... jgn mawah yer akak yuna! nnt sy banjer choki2... tros kn membace... wa xkutok pown!... tp tp tp pabiler mendengar dan menghayati lagu ni leklok... SHE'S veracious andingenuous!!! all she can do is natural!!! demmmm~ she so gud wiv werd!!!
im so envy of her!!!... sooooo~~~ clap.. clap.. clap to yuna!!! bravo!!!

aku ingat biler dah g over sea tuuu yuna xakan balik lg dah Malaysia ni... but then... she prove it dlm ABP yg lepas..
she come home for gud... she brings back new solid style for a singer... like there is no fullstop!!~ carre rr yuna!!!
eh?? yg aku puji lebeyh2 ni hawat??... bukan aku dpt aper2 pown... hiieeyy~ tp aku respect as a human laaa... xde laaa
nk praise2 ke bagai kn??... there u r~

but the connection between my TAJOK n my POST is... semenjak 2menjak ni... aku dijadikan kuli oleh sekelompok
manusia... MARAH!!! kemain MARAH lg aku biler jd gituuuuu~~ aku siap sumpah seranah... sumer laaaa... pastu in
d end.. those kelompok mcm over shadow me plak... luck on their side plak!!! so its kind of...
"INI TIDAK ADIL.. TIDAK ADIL... BAGI KUUUU"~~ aishhhh!!! benci!!! benci!!!

Penakut - Yuna

Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja

Chorus
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil
Untuk engkau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adil tidak adil baginya

Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah cuba kau ringankan

Ulang Chorus

Kau bukan milikku

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Bila bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

layan laaaa weyh!!!! aku.kaki.rayau.fikir.ini.tidak.adil!!! ahahha~

video

2 comments:

  1. wahahahaha... ini tidak adil.. tidak adil baginya... ini tidak adil.. tidak adil bagiKU... wuhu~~hu~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...